Ц
Ц
Ц
A
A
A+

Відбулося засідання Робочої групи

18-09-2018

14 вересня 2018 року відбулося перше засідання Робочої групи з дослідження питання можливих шляхів формування та  реалізації державної політики у сфері реалізації активів, на які накладено арешт у кримінальному провадженні.

Під час засідання учасники обговорили питання щодо визначення можливих шляхів вдосконалення процедури реалізації активів, на які накладено арешт у кримінальному проваджені, з урахуванням особливостей, встановлених Спеціальним законом, розглянули питання щодо визначення основних критеріїв (вимог) для юридичних осіб, які здійснюють реалізацію арештованих активів, на які накладено арешт у кримінальному проваджені та питання процедури їх обрання.

За результатами засідання учасники дійшли згоди про необхідність проведення консультацій з представниками ринку реалізації активів та організації зустрічі з представниками професійних об’єднань суб’єктів оціночної діяльності.

У засіданні взяли участь представники Міністерства юстиції України, Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, ДП «ПРОЗОРРО.ПРОДАЖІ» та Громадської ради при АРМА.