Ц
Ц
Ц
A
A
A+

Вихованці Київської Малої академії наук відвідали АРМА

10-12-2019

В Україні традиційно, починаючи з 2008 року, у грудні відзначають Всеукраїнський тиждень права, приурочений до Міжнародного дня прав людини. З цієї нагоди в Агентстві з розшуку та менеджменту активів провели день відкритих дверей для школярів.

На екскурсію та навчальну бесіду в АРМА завітали учні – члени Київської Малої академії наук. Працівники АРМА розповіли школярам про проблеми корупції в Україні та шляхи боротьби з нею, роль та функції АРМА, а також важливість з дитинства виховувати в собі нульову толерантність до корупції.

Найцікавішим для школярів було дізнатися про інструменти виявлення та розшуку активів, особливості управління арештованим майном, про активи, які на сьогоднішній день знаходяться в управлінні АРМА, а також про унікальність Агентства, адже воно не має аналогів у системі органів державної влади в Україні.

Укінці зустрічі школярі поцікавилися, які вимоги існують для того, щоб стати держслужбовцем. Можливо хтось з візитерів повернеться в АРМА через роки, але вже в іншому статусі.