Ц
Ц
Ц
A
A
A+

Віталій Сигидин взяв участь у засіданні робочої групи з питань добудови проблемних об’єктів у Києві

16-03-2020

13 березня Київською міською державною адміністрацією під головуванням очільника КМДА Віталія Кличка проведено засідання робочої групи по підготовці пропозицій щодо врегулювання питань добудови проблемних об’єктів та довгобудів житлового призначення за участю представників житлово-будівельних кооперативів.

У засіданні взяв участь т.в.о. Голови АРМА Віталій Сигидин.

Захід проведено з метою зняття соціальної напруги та розгляду проблемних питань по об’єктах незавершеного будівництва, що споруджувались із залученням коштів фізичних осіб.

Оскільки частину незаконно збудованих столичних об’єктів відповідно до ухвал Печерського районного суду м. Києва від 05.11.2019 та 14.11.2019 р. передано в управління АРМА, одним з питань, що обговорювалося, була розробка механізму, здатного забезпечити умови для передачі такого роду об’єктів суб’єктам господарювання, створеним інвесторами будівництва.

Як зазначив Віталій Сигидин, розроблення такого механізму забезпечить можливість реалізації прав ошуканих інвесторів.  

Для пошуку комплексних рішень даної проблеми на засідання також були запрошені представники Офісу Генерального прокурора, Прокуратури міста Києва, Міністерства юстиції, Управління державної реєстрації Центрального міжрегіонального управління Мін’юсту та Головного слідчого управління Нацполіції.