Ц
Ц
Ц
A
A
A+

Як підписатися на конкурси з відбору управителів?

21-09-2022

У підрозділі «Конкурси для управителів та реалізаторів» на офіційному вебсайті АРМА - https://arma.gov.ua/asset_management - з’явилась можливість підписки на оголошення про конкурсні відбори управителів арештованими активами та юридичних осіб, які здійснюють реалізацію арештованого майна.

Підписники зможуть отримувати на електронну пошту сповіщення про щойно опубліковані оголошення для управителів. Для цього необхідно вказати у відповідному рядку адресу електронної пошти, на яку будуть надходити повідомлення.

Відтак, для відстеження оголошень тепер немає потреби щоразу вдаватися до моніторингу вебсайту АРМА, підписники зазначеного підрозділу автоматично отримають інформацію одночасно з її публікацією. Це черговий технічний крок для забезпечення прозорості конкурсних процедур та підвищення інформованості учасників ринку, які мають намір управляти арештованими активами.

Раніше повідомлялося, що між АРМА та першою в Україні інтернет-платформою всіх аукціонів – «Всі Аукціони України» (ВАУ) укладено меморандум про співпрацю у розповсюдженні інформації про конкурсні відбори управителів активами, які проводить Нацагентство. «ВАУ» є платформою, яка агрегує найбільш актуальні оголошення з усіх публічних торгів України.