Ц
Ц
Ц
A
A
A+

З вересня 2022 року управління майном «Межигір’я» принесло у бюджет понад 1,5 млн грн

31-08-2023

АРМА демонструє ефективне управління активами: від початку управління (22.09.2022) арештоване майно на території Межигірʼя принесло до державного бюджету понад 1,5 млн. гривень.

Про це  розповів заступник Голови АРМА Павло Великоречанін під час робочої наради під головуванням Міністра Кабінету Міністрів України Олега Немчінова щодо реалізації положень Закону України «Про створення парку-пам’ятки садово-паркового мистецтва загальнодержавного значення «Межигір’я», а також використання майна, що розташоване на території урядової резиденції «Межигір’я».

Павло Великоречанін проінформував учасників наради про ефективне управління Державним підприємством «Центральна лабораторія з аналізу якості лікарських засобів і медичної продукції» арештованими активами на території урядової резиденції «Межигір’я», а саме обладнанням лабораторного комплексу «Випробувальний центр хіміко-аналітичних, радіологічних та мікробіологічних досліджень». Заступник керівника Агентства наголосив, що управитель під час управління арештованими активами з 22 вересня 2022 року вже перерахував до державного бюджету понад 1,5 мільйона гривень.

Нагадаємо, що АРМА під керівництвом Олени Думи взяло курс на максимізацію ефективності управління арештованим майном. Мета Агентства – посилення економічної спроможності України.