Ц
Ц
Ц
A
A
A+

Захищеність інформаційних систем АРМА - запорука сталої роботи з арештованими активами, як на території України так і за кордоном

05-04-2024

За ініціативи Агентства, фахівці Держспецзв'язку провели комплексну перевірку стану технічного захисту інформації в інформаційно-комунікаційних системах, а також стану захищеності й готовності систем АРМА до протидії кіберзагрозам, оперативного реагування на кіберінциденти, їх попередження та виявлення.

За результатами перевірки визначено поточний стан технічного захисту ІТ-інфраструктури АРМА,  можливі шляхи його покращення та окреслені майбутні пріоритети роботи в цьому напрямку.

“Здійснення такої перевірки — важливе для сталого функціонування наших систем. Вчасне виявлення прогалин — це посилення стійкості функціонування інформаційної інфраструктури Агентства. Ми працюємо з великою базою даних Єдиного державного реєстру активів, на які накладено арешт у кримінальному провадженні, та розвиваємо захищену мережу обміну інформацією з іншими державними органами, і захист реєстру та інформаційно-комунікаційних систем АРМА наш пріоритет.”, — сказав Станіслав Петров, заступник Голови АРМА з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO).

Спільна робота Агентства та Держспецзв'язку дозволила запобігти реалізації загроз важливої для держави інформації.