Ц
Ц
Ц
A
A
A+

Заступник Голови АРМА Грігол Катамадзе проінспектував активи АРМА на Дніпропетровщині

26-07-2024

У рамках робочого візиту до Дніпропетровської області Грігол Катамадзе  здійснив огляд активів, які рішенням суду було передано в АРМА для управління. Серед них - несамохідна вантажна баржа та комплекс по виготовленню м'ясних заморожених напівфабрикатів. 

Комісія, до якої увійшли працівники центрального апарату та Південно-східного міжрегіонального управління АРМА відмітила, що актив знаходиться в задовільному стані, помітних пошкоджень - не виявлено.

“Раніше вже була здійснена оцінка цього активу, згідно з якою була встановлена його вартість - 13 млн грн. У 2024 році було оголошено новий конкурс на оцінщика, який триватиме до 29 липня. Після проведення оцінки буде оголошено конкурс на обрання управителя баржі. Впевнений вже скоро цей актив працюватиме на благо України”, - зазначив заступник Голови АРМА.

Крім того, здійснено огляд комплексу по виготовленню м'ясних заморожених напівфабрикатів, загальною площею 4654,8 кв.м, який розміщується в Дніпропетровській області. Оглядом встановлено, що актив залишається у задовільному стані, однак, на складі залишається близько 300 тон готової продукції, яка потребує утилізації. Надалі сформовані в результаті огляду документи сформують подальший план дій щодо управління цим активом.

“Наразі вже зроблено оцінку активу і невдовзі ми оголосимо конкурс на обрання управителя. Для нас важливо аби під час війни в регіонах запуском роботи подібних підприємств ми давали змогу забезпечувати громадян робочими місцями і наповнювати держбюджет коштами від управління”, - наголосив заступник Голови АРМА.

Грігол Катамадзе у рамках робочого візиту у місто Дніпро також провів нараду з особовим складом Південно-східного міжрегіонального управління АРМА. Під час заходу він обговорив з працівниками міжрегіонального управління АРМА нагальні потреби для підвищення ефективності роботи підрозділу та подякував за вже пророблену роботу.

«Для нас дуже важливо щоб ми з вами робили одну справу. Наша оновлена команда на чолі з Головою АРМА Оленою Думою зараз пише сучасну історію України і в своїх діях ми маємо посилювати одне одного. Тож чекатиму ваших ініціатив щодо покращення ефективності усіх робочих потужностей”, - зазначив заступник Голови Нацагентства.