Ц
Ц
Ц
A
A
A+

Затверджено персональний склад міжвідомчої комісії з питань реалізації активів

29-12-2017

Затверджено персональний склад міжвідомчої комісії з питань реалізації активів, до якої увійшли представники центрального апарату Національного агентства, Мінекономрозвитку, Мінфіну та Мін’юсту.

Завданням Міжвідомчої комісії з питань реалізації активів (далі – Комісія) є розгляд та вирішення питань про погодження рішень Національного агентства про передачу для реалізації активів вартістю понад 10 тисяч розмірів мінімальних заробітних плат, які:

- передані Національному агентству в управління для реалізації або без визначення шляху управління ними на підставі ухвали слідчого судді, суду або згоди власника активів та підлягають реалізації,

- перебувають в управлінні Національного агентства та підлягають реалізації як захід самостійного виконання останнім судового рішення про конфіскацію, спеціальну конфіскацію активів, стягнення в дохід держави активів.

За результатами розгляду відповідних матеріалів Комісія приймає рішення про погодження або відмову у погодженні рішення про передачу активів для реалізації.

Для забезпечення гласності та прозорості у роботі Комісії з правом дорадчого голосу у її засіданнях можуть брати участь два члени Громадської ради при Національному агентстві.

 

Довідково

Постановою Кабінет Міністрів України від 11.10.2017 № 768 затверджено положення та склад Міжвідомчої комісії з питань реалізації активів.

Комісія є постійно діючим допоміжним колегіальним органом при Національному агентстві.