Ц
Ц
Ц
A
A
A+

Дача медведчука в Карпатах: АРМА оголошує конкурси на управителя та оцінювача

20-09-2024

Агентство з розшуку та менеджменту активів (АРМА) оголошує конкурси на відбір управителя та оцінювача для житлового комплексу «Ведмежа діброва», що належить державному зраднику віктору медведчуку.  Актив розташований в мальовничому урочищі українських Карпат «Паражин», Жденієвської ОТГ, Мукачівського району, Закарпатської області.

Майно було передано в управління АРМА згідно ухвал слідчого судді Печерського районного суду м. Києва.

Актив складається з п'ятьох земельних ділянок та сімох обʼєктів нерухомого майна: спортивно-житлового оздоровчого комплексу, 4 будівель, житлового будинку та господарського блоку. Крім того, до переліку входить і рухоме майно, зокрема: два електрокари, трактор, кухонна та санітарна техніка і меблі.

Кожен, хто відповідає кваліфікаційним критеріям, крім представників держави агресора, може взяти участь у конкурсах на відбір оцінювача та управителя цього активу. Після проведення незалежної оцінки та обрання управителя, цей актив почне працювати на благо держави, забезпечуючи надходження коштів до Державного бюджету України за рахунок управління арештованим майном державного зрадника.

Нагадаємо, що раніше АРМА оголошувало конкурси на відбір управителів та оцінювачів для заводів, спортивної бази, квартир та житлового будинку держзрадника. Також конкурси були оголошені щодо арештованого майна олігарха Фукса.

Відеосюжет ТСН з “Ведмежої діброви”: