Ц
Ц
Ц
A
A
A+

15 листопада – перший Форум із менеджменту арештованими активами ФОРМА

05-10-2018

15 листопада 2018 року в готелі "Premier Palace" відбудеться Форум із менеджменту арештованими активами ФОРМА, організований АРМА та Антикорупційною ініціативою ЄС. Мета форуму – налагодження діалогу між АРМА та бізнес-спільнотою, створення свого роду майданчика для відкритого обговорення переваг та особливостей співпраці у сфері управління арештованими активами й формування ринку з управління арештованими активами в Україні.

На форумі обговорюватимуться ключові питання співпраці АРМА та бізнесу, тенденції у сфері управління арештованими активами, інструменти ефективної взаємодії бізнесу та держави, процедури передачі арештованих активів в управління, специфіка управління окремими видами арештованих активів, міжнародний досвід.

Форум буде корисним насамперед компаніям, які зацікавлені в управлінні арештованими активами або розглядають таку можливість у майбутньому, а також хочуть отримати більше інформації про переваги й особливості управління арештованими активами. Також ФОРМА буде цікавою для представників державних органів влади та громадських організацій, які хочуть дізнатися більше про специфіку діяльності АРМА.  

Ознайомитися з програмою форуму та зареєструватися можна за посиланням: http://formaforum.org/.