Ц
Ц
Ц
A
A
A+

Агентство готове вдихнути нове життя для заводу ТМ «Єрмоліно»: розпочато пошук управителя

30-07-2024

Рішенням Шевченківського районного суду міста Києва в управління АРМА передано комплекс з виробництва м’ясних заморожених напівфабрикатів. Комплекс загальною площею 4654,8 кв.м розташований в Дніпропетровській області має значний потенціал для розвитку та забезпечення роботою до тисячі громадян. 

Чому цей актив такий важливий?

  • АРМА вже забезпечено оцінку Комплексу, яка складає більш як  558 млн гривень. Компанія  володіє ліцензією на виробництво і займається дистрибуцією.
  • Стратегічний для регіону Завод може запрацювати одразу як отримає Управителя. Має дороговартісне та справне німецьке та італійське обладнання;
  • Забезпечимо  продовольчу безпеку регіону
  • Створимо до тисячі робочих місць.
  • Повний запуск виробництва дозволить задовольнити потреби ринку та наповнити місцевий і державний бюджети  за рахунок ефективного управління.
  • Відновлення стабільності регіону та покращення соціального статусу місцевого населення.

25 липня 2024 року у рамках робочої поїздки у Дніпропетровську область заступник Голови АРМА Грігол Катамадзе оглянув цей актив.

Оглядом встановлено, що комплекс залишається у задовільному стані, а повний запуск потужностей заводу дозволить забезпечити робочими місцями більш як тисячі мешканців регіону. Ефективний управитель зможе забезпечити регіон продуктами харчування і до тисячі робочих місць, а державу - стабільними надходженнями до бюджету. 

Однак, на складі зберігається близько 300 тон простроченої продукції та сировини, яка потребує утилізації. Продукція заводу не є арештованою, але оскільки вона зберігається на території заводу Агентство підходить системно до питання управління активом. Відтак, за результатами поїздки Нацагентством підготовлено листи, адресовані органу досудового розслідування та Кабінету Міністрів України щодо утилізації зіпсованої продукції, оскільки не вжиття таких заходів загрожує екологічній ситуації у регіоні. Це не зупиняє процес відбору управителя, а свідчить про те що АРМА робить все, для збільшення інвестиційної привабливості таких активів.

Невдовзі АРМА оголосить конкурс на обрання управителя. АРМА закликає всіх зацікавлених осіб долучитися до участі у Конкурсі та позмагатися за можливість розвивати потужності заводу, тим самим посилюючи економіку України.