Ц
Ц
Ц
A
A
A+

Агентство звільнило начальника ЦМТУ АРМА В. Романова

06-11-2023

Агентство з розшуку та менеджменту активів звільнило начальника Центрального міжрегіонального територіального управління (ЦМТУ АРМА) Владислава Романова від займаної посади. 

Дане рішення ухвалене у зв’язку із системними фактами надання В. Романовим органам досудового розслідування недостовірної інформації у резонансних кейсах, використанням службового становища у приватних інтересах, підробленням документів, невиконанням службових обов’язків та неналежним забезпеченням роботи ЦМТУ АРМА.

АРМА також звернулось до ДБР, НАБУ і НПУ із заявами про виявлення ознак можливих вчинень службовцем низки кримінальних правопорушень та повідомило НАЗК про можливе вчинення В. Романовим корупційного правопорушення або правопорушення, пов’язаного з корупцією.

Агентство наголошує на прагненні ліквідувати будь-які прояви корупції як у центральному апараті державного органу, так і в його територіальних управліннях, й усіляко співпрацюватиме із правоохоронними органами. 

Успішній боротьбі з корупцією, зокрема, сприятиме Антикорупційна рада АРМА, яка створена 19 вересня та провела своє перше засідання 27 жовтня.

Орган і надалі керуватиметься у своїй діяльності принципами прозорості, підзвітності та нетерпимості до корупційних проявів.