Ц
Ц
Ц
A
A
A+

Антон Янчук: попередні користувачі можуть і надалі знаходитись у приміщеннях бізнес-центру, у разі укладення договору оренди з управителем

08-02-2018

«На даний момент всі попередні користувачі офісних приміщень в БЦ «Гуллівер» мають право укласти договір оренди з компанією-управителем. Питання лише в готовності і волі таких осіб до комунікації з управителем», - зазначив Голова Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів під час брифінгу у приміщені Національного агентства. 

Компанія-управитель готова найближчим часом вести перемовини про укладання договорів з усіма бажаючими, в тому числі і з власниками та попередніми користувачами. Надходження від оренди будуть наповнювати Державний бюджет, додав Голова Національного агентства.

Сьогодні, завдяки спільним зусиллям Головної військової прокуратури ГПУ України, Національної поліції, Національне агентство,  виконуючи  ухвалу Печерського районного суду Києва від 28 вересня 2017 року прийняло в управління три поверхи бізнес-центру „Гуллівер“ –  31, 32, 33-й та передало їх за договором компанії-управителю.

Також Антон Янчук наголосив на тому, що заяви про те, що  власник майна не був обізнаний про існування ухвали суду, є недостовірними, оскільки, починаючи ще з 6 жовтня минулого року, агентство намагалося налагодити комунікацію як з власником, так і з орендарями таких приміщень щодо порядку виконання зазначеної ухвали.