Ц
Ц
Ц
A
A
A+

АРМА на загальних зборах мережі BAMIN: День 2. Інноваційні підходи до управління криптоактивами

18-09-2024

Сьогодні триває другий день щорічних загальних зборів Міжвідомчої мережі з управління активами Балканського регіону (BAMIN) в місті Охрид, Республіка Північна Македонія. Українську делегацію на міжнародному заході представляють директор Департаменту міжнародного співробітництва та європейської інтеграції АРМА Владислав Жорницький та начальник відділу співпраці з установами повернення активів АРМА Наталія Костинчук.

Ключовою темою другого дня зборів стало управління арештованими криптоактивами – питання, яке набуває все більшої актуальності в сучасному цифровому світі. Учасники зосередили свою увагу на таких критичних аспектах:

  • Стратегічне планування перед арештом криптовалют
  • Інноваційні методи арешту та безпечного зберігання цифрових активів
  • Ефективні підходи до короткострокового та довгострокового управління криптоактивами

Спеціалізовані тренінги з управління криптоактивами, проводились експертами  всесвітньо відомої компанії Asset Reality Томасом Абернаті та Джимом Лайонсом, що спеціалізуються на повернені, управлінні та реалізації конфіскованих криптоактивів та інших складних активів.

АРМА продовжує активно посилювати міжнародну співпрацю для ефективного розшуку та управління віртуальними активами. В умовах, коли злочинці все частіше звертаються до криптовалют для приховування незаконних доходів, BAMIN став справжнім міжнародним майданчиком для обміну передовим досвідом та останніми досягненнями між країнами-членами у сфері управління кіберактивами.

Нагадаємо, що з вересня 2023 року АРМА є офіційним членом Наглядової ради мережі BAMIN. Цей статус відкриває нові горизонти для обміну досвідом та впровадження передових міжнародних практик у сфері управління арештованими активами в Україні.