Ц
Ц
Ц
A
A
A+

АРМА оголосило конкурс на відбір оцінювача ТРЦ Gulliver

29-07-2024

За результатами засідання Комісії з питань проведення конкурсного відбору суб'єктів оціночної діяльності Агентство з розшуку та менеджменту активів (АРМА) оголосило конкурс з відбору оцінювача ТРЦ Gulliver. 

Прийом документів для потенційних оцінювачів триватиме до 15:00 12 серпня 2024 року. 

Відповіді на найпоширеніші запитання для бажаючих взяти участь у відборі суб’єктів оціночної діяльності можна знайти за посиланням: https://tinyurl.com/pe9bwtu2 . 

Водночас, триває системна робота щодо огляду активу працівниками АРМА. Агентством вже створено робочу групу, до якої залучило працівників центрального апарату та Центрального міжрегіонального територіального управління АРМА (м. Київ). 

Враховуючи те, що ухвалою Шевченківського районного суду міста Києва до Нацагентства передано торговельно-офісний центр з об'єктами громадського призначення та паркінгом, загальна площа яких складає 151 805,3 м², ретельний та якісний огляд такого об'єкта потребує тривалої роботи. Наразі оглянуто три нижні поверхи паркінгу та торговий центр.

Сьогодні, 29 липня, АРМА спільно з Національною поліцією України здійснює огляд офісних приміщень. 

Варто зауважити, що Нацагентство досягло повного розуміння щодо виконання ухвал суду та проводить огляд активу без будь-яких перешкод. АРМА дякує за системність роботи та повне порозуміння щодо процедури виконання Агентством судових рішень.

Нагадаємо, АРМА отримало ухвалу Шевченківського районного суду міста Києва від 3 червня 2024 та ухвалу Київського апеляційного суду від 25 червня 2024 року. Цими ухвалами задоволено клопотання прокурора ОГП про передачу майна в управління АРМА згідно з переліком, яке за своїми характеристиками є нерухомим майном (нежитловими приміщеннями).

Раніше Голова АРМА Олена Дума повідомляла про початок огляду Агентством арештованого активу.