Ц
Ц
Ц
A
A
A+

АРМА передано у фактичне управління черговий об’єкт столичної нерухомості

05-02-2019

28 січня  відбулася процедура фактичної передачі арештованого нерухомого майна від АРМА до Управителя в особі Товариства з обмеженою відповідальністю «Охоронна агенція «Титан Безпека» на підставі раніше укладеного договору управління майном (активами).

За словами начальника Управління з питань управління активами АРМА Віталія Різника, об’єктом управління у даному випадку є нерухоме майно офісного та складського призначень, що знаходиться у місті Києві по вулиці Смоленській загальною площею більше 18 тисяч квадратних метрів. Арештований актив передано АРМА в управління на підставі ухвали слідчого судді Печерського районного суду міста Києва від 11.12.2018 року по справі № 757/61413/18-к.

Завданням управителя є збереження цього активу та його економічної вартості, а також забезпечення перерахування надходжень до державного бюджету від дохідного управління цим активом відповідно до умов укладеного договору.

Нагадаємо, відповідно до статті 21 Закону України «Про Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів» управління нерухомим майном здійснюється АРМА шляхом його реалізації або передачі в управління на підставі договору Управителю – юридичній особі, визначеній на конкурсних засадах у порядку, встановленому законодавством про державні публічні закупівлі.