Ц
Ц
Ц
A
A
A+

АРМА передано у фактичне управління елітну столичну квартиру

11-02-2019

7 лютого Агентством з розшуку та менеджменту активів (АРМА) передано компанії-управителю у фактичне управління арештоване нерухоме майно – елітну столичну квартиру на Оболонській набережній,  яка раніше належала екс-президенту України Віктору Януковичу. 

За словами начальника Управління з питань управління активами АРМА Віталія Різника, арештований актив передано Агентству в управління на підставі ухвали слідчого судді Печерського районного суду м. Києва від 29.05.2018. Ринкова вартість квартири загальною площею 240 квадратних метрів згідно звіту про оцінку складає 26 904 490,00 грн.

За результатами конкурсу, проведеного тендерним комітетом АРМА, було обрано компанію-управителя, з якою АРМА укладено відповідний договір управління.

«Завданням управителя є збереження цього активу та його економічної вартості, а також забезпечення перерахування надходжень до державного бюджету від дохідного управління цим активом відповідно до умов укладеного договору» - наголосив Віталій Різник.

Нагадаємо, відповідно до статті 21 Спеціального закону управління нерухомим майном здійснюється АРМА шляхом його реалізації або передачі в управління на підставі договору Управителю – юридичній особі, визначеній на конкурсних засадах у порядку, встановленому законодавством про державні публічні закупівлі.