Ц
Ц
Ц
A
A
A+

АРМА підписало перший договір з реалізації арештованих активів

08-02-2024

 

8 лютого 2024 року  Агентство з розшуку та менеджменту активів підписало договір про надання послуг з реалізації арештованих активів, а саме 1200 тон пшениці. Переможець ТОВ «ПОЛОНЕКС».

“Вітаю Агентство з тим, що ми запустили прозорі, демократичні конкурентоспроможні  конкурси на “Prozorro.Продажі”, які схвалені Кабінетом  міністрів України і відбуваються за новими прозорими правилами, все це завдяки  наполегливій і системній праці кожного. Вітаю з  підписанням договору   ТОВ «ПОЛОНЕКС» і директора Мирослава Касьяна. Ми будемо достойно представляти АРМА на “Prozorro.Продажі”,  це велика перемога для нас” - сказала Олена Дума.

Нагадаємо, за ініціативи Агентства з розшуку та менеджменту активів Кабінетом Міністрів України вдосконалено процедуру реалізації арештованих активів. Відповідні зміни були внесені у Постанови Уряду № 719 та № 558 ще минулого року.

За новими правилами, всі продажі арештованого майна здійснюються виключно на електронній платформі "Prozorro.Продажі" та відповідно до норм європейського законодавства.