Ц
Ц
Ц
A
A
A+

АРМА посилює міжнародну взаємодію: підписано Меморандум з ANABI (Румунія)

06-08-2024

Підписання відбулося за участі заступника Голови Агентства з розшуку та менеджменту активів (АРМА) з європейської інтеграції Грігола Катамадзе та Генерального директора Національного агентства з управління арештованими активами (ANABI) Румунії Корнела Калінеску у рамках робочого візиту до Румунії делегації АРМА.

Візит розпочався із відвідування Посольства України в Румунії та зустрічі із Надзвичайним та Повноважним Послом України в Румунії Ігорем Прокопчуком.

Підписання Меморандуму про партнерство та співробітництво відбулося в офісі румунського Агентства. Під час зустрічі з командою ANABI Грігол Катамадзе розповів про роботу українського Агентства та запевнив колег у готовності до подальшої плідної співпраці.

«Ми щодня робимо все аби наша діяльність була відкритою і наразі бачимо що ця тактика працює – довіра громадськості та партнерів до АРМА відроджується. Наша команда крок за кроком робить Нацагентство сильнішим. Впевнений, підписання Меморандуму з ANABI посилить нас ще більше», - зазначив Грігол Катамадзе.

Своєю чергою Генеральний директор ANABI ознайомив українську делегацію з роботою очолюваного відомства, окремо зупинившись на ключових аспектах з управління арештованими активами. Корнел Калінеску запевнив, що Агентство вже готове в онлайн режимі розпочати консультації з обміну досвідом у питаннях розшуку злочинно здобутих активів та управління арештованим майном.

“Моделі з ефективного управління арештованими активами в кожній країні різні і специфіка регіону залишає на цьому свої відбитки. Впевнений, обмінюючись досвідом кожен з нас формує свою унікальну модель, яка може формувати нові підходи до роботи для збільшення ефективності кожного з відомств”, - резюмував Генеральний директор ANABI.

 

Фото: ANABI