Ц
Ц
Ц
A
A
A+

АРМА презентувало концепцію створення новітньої професії “Цифровий детектив” представникам силових структур України та міжнародним інституціям

10-04-2024

 

Сьогодні, 10 квітня, представники АРМА завітали до НА СБУ, де взяли участь у "круглому столі" на тему «Міжвідомча освітня платформа у секторі безпеки і оборони – взаємодія заради Перемоги».

На засіданні були присутні представники понад 30 державних силових, антикорупційних органів, спецслужб і розвідувальних органів, РНБО, вищих військових навчальних закладів  України, навчальних закладів системи МВС, НАЗК, представники  КМЕС, CRDF Global в Україні, Представництво НАТО в Україні.

Начальник Управління виявлення та розшуку активів АРМА Віталій Чубаєвський представив доповідь на тему “Взаємодія АРМА з НА СБУ при створенні новітньої професії “Цифровий детектив”.

Зокрема, розповів про участь і реалізацію ініційованого Нацагентством проєкту зі створення професії «Цифровий детектив».

“Проєкт спрямований на розширення можливостей АРМА щодо сприяння правоохоронним органам у розслідуваннях злочинів, пов’язаних із цифровими активами. Адже, понад 65% усіх злочинів сьогодні містять цифрову складову” - сказав начальник профільного Управління АРМА.

По завершенню дискусій, ректор НА СБУ Андрій Черняк вручив сертифікати учасникам заходу.

Нагадаємо, що Голова АРМА Олена Дума та керівництво Нацагентства, проводять  зустрічі та консультації з представниками передових освітніх вишів, щоб реалізувати проєкт «Цифровий детектив» для залучення кваліфікованих кадрів у сфері розшуку та управління активами АРМА.