Ц
Ц
Ц
A
A
A+

АРМА приєднується до міжнародного антикорупційного хабу при ООН — GlobE Network

03-07-2024

 

Агентство з розшуку та менеджменту активів (АРМА) отримало офіційне підтвердження про приєднання до GlobE Network – мережі для обміну інформацією між антикорупційними правоохоронними органами з усіх держав-членів ООН і держав-учасниць Конвенції ООН проти корупції (UNCAC).

Метою GlobE Network є забезпечення швидких та ефективних інструментів для сприяння транснаціональному співробітництву в боротьбі з корупцією та обміну досвідом між антикорупційними органами у всьому світі. Це, у свою чергу, забезпечує ефективне реагування на глобальні виклики у цій сфері.

Такий крок відкриває нові потужні можливості для АРМА у співпраці з антикорупційними органами по всьому світу і дозволяє активно обмінюватися інформацією, співпрацювати в розслідуваннях та застосовувати кращі міжнародні практики у боротьбі з корупцією.

Членство у GlobE Network надає АРМА доступ до:

  • глобальної мережі органів влади та спільноти практиків у сфері повернення активів;
  • прямої співпраці з транснаціональними партнерами;
  • платформи безпечного зв’язку GlobE (SCP);
  • спеціалізованих інструментів і послуг, пов’язаних із випадками, призначених для допомоги в транснаціональному співробітництві;
  • спеціалізованих ресурсів від GlobE та партнерів тощо.

Приєднання АРМА до GlobE Network є черговим свідченням того, що рішучі дії України по боротьбі з корупцією бачить увесь світ. Агентство готове й надалі працювати над впровадженням кращих міжнародних практик у цій сфері. Це також демонструє, що міжнародні партнери визнають зміни та результати роботи АРМА, засвідчуючи свою довіру до Агентства та його зусиль у забезпеченні прозорості та підзвітності усіх процесів.