Ц
Ц
Ц
A
A
A+

АРМА спільно з іншими державними органами працює над виконанням Стратегії комунікацій у сфері запобігання та протидії корупції

25-07-2024

 

Агентство з розшуку та менеджменту активів (АРМА) взяло участь у зустрічі представників комунікаційних підрозділів органів влади, які є виконавцями Стратегії комунікацій у сфері запобігання та протидії корупції до 2025 року  та  Державної антикорупційної програми  на 2023 — 2025 роки (ДАП). 

Захід  спрямований на координацію зусиль державних органів у сфері антикорупційних комунікацій та обмін кращими практиками. Він обʼєднав понад 100 комунікаційників з різних державних органів. Учасники обговорили результати роботи за другий квартал 2024 року та окреслили плани на наступний період. 

Радник Голови АРМА з комунікацій Андрій Позняк, який представляв Агентство на зустрічі, зазначив: "АРМА у своїй роботі керується принципом прозорості. Ми розуміємо важливість ефективної, зрозумілої та відкритої комунікації, оскільки від цього, у тому числі, залежить рівень довіри громадян. Агентство послідовно працює над реалізацією заходів ДАП та Стратегії комунікацій, щоб забезпечити максимальну прозорість діяльності Агентства та сприяти формуванню в суспільстві нетерпимості до корупції”.

Варто нагадати, що Стратегія комунікацій була розроблена в рамках виконання ДАП і спрямована на ефективне інформування про антикорупційні заходи в Україні. АРМА продовжує активну роботу з виконання ДАП. Зокрема, за ініціативи Агентства Кабінет Міністрів України зареєстрував у Верховній Раді України проєкт Закону № 11397 щодо посилення повноважень Громадської ради при АРМА, що є важливим кроком у реалізації антикорупційної політики держави.​​​​​​​​​​​​​​​​