Ц
Ц
Ц
A
A
A+

АРМА та Асоціація адвокатів України підписали Домовленість про взаєморозуміння

26-04-2024

Сьогодні, 26 квітня, у рамках ІІ Антикорупційного форуму Голова АРМА Олена Дума та Президент організації «Асоціація адвокатів України» Ольга Дмитрієва підписали Домовленність щодо взаємодії у сфері захисту прав власників арештованого майна.

Підписання Домовленності знаменує собою важливу віху в розвитку АРМА як ефективного інструменту боротьби з корупцією та захисту інтересів держави та громадян України.

«Сьогодні, підписанням такої Домовленності АРМА розпочало новий етап співпраці з адвокатським співтовариством» - повідомила Голова Нацагенстства.

За її словами за останні 10 місяців титанічна праця відомства сьогодні показує, що Агентство може відповідати європейським стандартам.

«Наші можливості розширяться у напрямках належного надання правової допомоги – це перше. Захисту прав, про які я сказала (Ред. - захистити інтереси держави і захистити права власників - громадян України) – це друге, і можливості консультацій, роз'яснень, які Агентство і наші працівники в межах своїх повноважень надають навіть детективам, слідчим, суддям, іншим органам», - розповіла Олена Дума.

Голова АРМА подякувала Асоціації адвокатів України та відмітила, що співпраця з адвокатами такого рівня – велика честь.

"Ми віримо, що ця співпраця буде взаємовигідною і допоможе нам досягти спільної мети - боротьби з корупцією та захисту інтересів України", - резюмувала Олена Дума.