Ц
Ц
Ц
A
A
A+

АРМА та поліція Закарпатської області об’єднують зусилля з розшуку злочинних активів

21-06-2024

Сьогодні, 21 червня, у місті Ужгород працівники Агентства з розшуку та менеджменту активів (АРМА) та Головного управління Національної поліції в Закарпатській області обговорили подальші кроки з обміну інформацією щодо фінансових розслідувань та повернення  активів.

Нарада відбулася за участі заступників начальника ГУНП в Закарпатській області Івана Йовенко та Віталія Кеди, а також співробітників слідчих та оперативних підрозділів поліції.

За словами начальника Управління виявлення та розшуку активів АРМА Віталія Чубаєвського, співпраця та координація спільних дій АРМА із правоохоронними органами є надважливою у роботі Агентства. 

«Саме правоохоронці на місцях знають більше про те, що відбувається у їх регіоні, тому важливо щоб працівники АРМА працювали з поліцією на місцях. Вже налагоджено якісну взаємодію з Департаментом кіберполіції. Відтепер АРМА посилюватиме співпрацю із поліцією Закарпаття, аби грошові активи та майно злочинців, які намагаються їх приховати були використані на користь держави», — зазначив начальник Управління виявлення та розшуку активів АРМА Віталій Чубаєвський.

Він підкреслив, що за запитом правоохоронців АРМА здійснює розшук злочинно здобутих активів, тому взаємодія між правоохоронними органами та АРМА є ключовою в такій роботі.