Ц
Ц
Ц
A
A
A+

АРМА виставило на реалізацію “MAYBACH” медведчука та колекційні годинники

05-04-2024

АРМА на засіданні Комісії з питань проведення конкурсного відбору юридичних осіб, які здійснюють реалізацію арештованих активів прийняло рішення про реалізацію майна медведчука,  дороговартісного автомобіля “MAYBACH” та колекційних наручних годинників у кількості 20 одиниць.

З детальним описом та характеристиками даного майна можна ознайомитися на сайті АРМА.

Строк прийняття документів для участі у конкурсі триває до 19 квітня 2024 року. Документи подаються у відповідності до ПОРЯДКУ відбору на конкурсних засадах юридичних осіб, які здійснюють реалізацію арештованих активів. 

25 квітня на засіданні Комісії  з питань проведення конкурсного відбору юридичних осіб, які здійснюють реалізацію арештованих активів буде визначений переможець, який буде реалізовувати майно медведчука на "Прозорро.Продажі".

Нагадаємо, за ініціативи Агентства з розшуку та менеджменту активів Кабінетом Міністрів України вдосконалено процедуру реалізації арештованих активів. Відповідні зміни були внесені у Постанови Уряду № 719 та № 558 ще минулого року.

За новими правилами, всі продажі арештованого майна здійснюються виключно на  "Прозорро.Продажі" та відповідно до норм європейського законодавства.