Ц
Ц
Ц
A
A
A+

Більше 100 працівників Новороздільської ТЕЦ написали заяви про прийом на роботу до нового управителя

01-11-2018

Сьогодні, 1 листопада, більше 100 працівників Новороздільської ТЕЦ написали заяви про прийом на роботу до компанії-управителя – ПП «Гарант Енерго М». Наразі тривають процеси працевлаштування.

Ключова перешкода, чому Новороздільський та Новояворівський райони залишаються без тепла – відсутність працівників та обладнання, винесеного з ТЕЦ за вказівкою власників, про це стало відомо уповноваженим особам АРМА під час перебування на Львівщині зі слів працівників ТЕЦ.

Проте, станом на 1 листопада, більшість працівників, зокрема Новояворівської ТЕЦ, на роботу так і не вийшли.

АРМА закликає всіх працівників, причетних до роботи ТЕЦ, повернутись на робочі місця для виконання трудових обов'язків на цих об'єктах теплової генерації і не перешкоджати запуску опалювального сезону у двох містах.

Нагадаємо, 31 жовтня в обох районах області відбулися зустрічі за участі голови Львівської ОДА, представників міської влади, АРМА, ПП «Гарант Енерго М», ТОВ «Енергія-Новий Розділ», ТОВ НВП «Енергія-Новояворівськ» та трудового колективу за результатами яких було укладено Меморандуми.

Під час зустрічі  учасники прийняли рішення про співпрацю з компанією-управителем для забезпечення якнайшвидшого запуску опалювального сезону.

Згідно підписаних Меморандумів, адміністрації ТОВ «Енергія-Новояворівськ» та ТОВ «Енергія-Новий Розділ» зобов’язані передати компанії-управителю всю технічну документацію, необхідну для експлуатації ТЕЦ. Компанія-управитель арештованого майна вживатиме заходів для сплати ПДФО у місцеві бюджети. 

Крім того, з метою забезпечення соціальних гарантій працівників, ПП «Грант Енерго М» зобов’язане укласти з працівниками письмовий договір, також управитель забезпечує спеціальне навчання працівників за свій рахунок.