Ц
Ц
Ц
A
A
A+

Голова Агентства розповіла про роль АРМА в розслідуванні злочинів проти основ Національної безпеки на науково-практичній конференції у Львові

22-02-2024

Про роль АРМА в розслідуванні злочинів проти основ Національної безпеки розповіла Голова Агентства Олена Дума під час науково-практичної конференції на тему  “Війна в Україні: зроблені висновки та незасвоєні уроки”.

Захід відбувся сьогодні, 22 лютого 2024 року, на базі Львівського державного університету внутрішніх справ за підтримки Департаменту освіти, науки та спорту МВС України, Національної академії правових наук України і Консультативної місії Європейського Союзу. 

У своєму виступі очільниця АРМА розповіла учасникам про діяльність, структуру, реформи та перспективи Агентства. Наголосила на тому, наскільки важливою є співпраця з Кабінетом Міністрів України та Верховною Радою над вдосконаленням законодавчих актів, а також робота з правоохоронними органами у сфері виявлення та розшуку активів на користь державі, особливо під час війни.

“Сьогодні, в умовах війни ми маємо бути згуртованими. Ворог підступний і атакує нашу країну щодня. АРМА активно використовує досвід європейських країн та партнерів для розшуку активів в Україні та за кордоном. Агентство співпрацює з 88 країнами та 54 міжнародними інституціями, зокрема CARIN, StAR, Interpol та Europol, що дозволяє нам ефективно розшукувати майно злочинців або колаборантів” - сказала Олена Дума.