Ц
Ц
Ц
A
A
A+

Голова АРМА провела зустріч з Послом України в Республіці Північна Македонія Ларисою Дір: посилення співпраці та укладення міжнародних міжвідомчих угод

29-02-2024

Північна Македонія надає Україні суттєву підтримку під час війни. 12 пакетів військової допомоги від початку широкомасштабного вторгнення  рф вже спрямовано на військову допомогу Україні.

Про це розповіла Посол України в Республіці Північна Македонія Лариса Дір під час зустрічі з Головою АРМА Оленою Думою.

З боку агентства проінформовано про діяльність на міжнародному рівні, в тому числі щодо проведених двосторонніх перемовин з представниками Керівної групи Міжвідомчої мережі з управління активами Балканського регіону.

За результатами таких зустрічей очікується посилення співпраці та укладення міжнародних міжвідомчих  угод.

Наталя Костинчук  Начальник відділу співпраці з установами повернення активів Міжнародного управління АРМА детально проінформувала про напрацьовані проєкти міжнародних міжвідомчих угод та основні цілі, які заплановано досягнути в рамках виконання зазначених угод.

Посол Лариса Дір висловила підтримку щодо ініціатив АРМА та запропонувала опрацювати можливості  взаємодії агентства з іншими інституціями та державними органами Республіки, в тому числі у сфері виявлення і розшуку активів, одержаних злочинним шляхом, які перебувають на території Північної Македонії.

Повернення кожного злочинно здобутого активу, де б він не був схований - має бути використано на відновлення нашої держави.