Ц
Ц
Ц
A
A
A+

Голова Національного агентства взяв участь у координаційній нараді керівників правоохоронних органів столиці

27-09-2017

26 вересня Голова Національного агентства з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів Антон Янчук взяв участь у координаційній нараді керівників правоохоронних органів столиці з питань стану протидії злочинності та забезпечення громадського порядку у місті Києві.

Відкриваючи нараду, прокурор міста Роман Говда наголосив на необхідності активізувати роботу слідчих підрозділів та оперативних служб з розслідування фактів незаконного використання бюджетних коштів, організації та діяльності злочинних угрупувань, наркозлочинності, рейдерства та криміногенної ситуації в місті загалом.

Особливу увагу учасників було зосереджено на співпраці правоохоронних органів та Національного агентства в межах кримінального судочинства. У ході свого виступу Антон Янчук докладно розповів про завдання та функції новоствореної державної установи та порядок її взаємодії з правоохоронними органами.

Під час заходу були визначені основні проблемні питання протидії злочинності та боротьби із корупцією.

У нараді також взяли участь заступник голови Національної поліції України - начальник ГУ НП в м. Києві Андрій Крищенко, керівники столичних органів Національної поліції, Служби безпеки та Державної фіскальної служби.