Ц
Ц
Ц
A
A
A+

Керівництво АРМА має за мету розвиток стратегічного управління на державній службі

07-03-2024

Керівництво Агентства з розшуку та менеджменту активів активно залучається до вдосконалення стратегічного управління на державній службі. 

Заступники Голови АРМА Грігол Катамадзе та Станіслав Петров розпочали навчання у Національному агентстві України з питань державної служби (НАДС) за програмою «Школа підготовки стратегів». 

Ця програма має за мету підготовку держслужбовців категорії «А» для формування сучасного управлінського світогляду та розвитку стратегічних навичок, що особливо актуально в контексті післявоєнної відбудови України. 

За словами Грігола Катамадзе, це другий набір за останні роки для тих, хто вперше вступив на Державну службу України. І важливість такого курсу не можна недооцінити, адже він готує керівників, які зможуть втілювати візію майбутнього для України. 

«Педагоги  створили просто фантастично доброзичливу, комфортну і водночас дуже ділову атмосферу в процесі занять», - поділився заступник Голови АРМА. 

Станіслав Петров підкреслив цінність втілення отриманих знань на практиці, зазначивши, що «у сучасному динамічному світі, особливо враховуючи випробування, які проходимо ми і наша країна, здатність ефективно управляти змінами та розробляти стратегічні підходи є ключовими для досягнення сталого розвитку». 

Додамо, що «Школа підготовки стратегів» це – ініціатива НАДС та Вищої школи публічного управління разом із проєктом «Супровід урядових реформ в Україні» (SURGe). Програма навчання включає розробку стратегій розвитку різних сфер держуправління, що становить основу для особистісного та професійного розвитку ТОП-менеджерів державної служби.