Ц
Ц
Ц
A
A
A+

Комунікації АРМА — європейські стандарти

09-09-2024

Комунікації АРМА мають відповідати європейським стандартам. Прозорість та відкритість є невід'ємною складовою боротьби з корупцією, що є ключовою вимогою щодо вступу України до ЄС.

Комунікаційна команда Агентства з розшуку та менеджменту активів (АРМА) успішно завершила тижневе навчання у Коледжі Європи в Натоліні (Варшава, Польща). За результатами програми, в.о. начальника Управління комунікацій Юлія Квітко та радник Голови АРМА Андрій Позняк отримали офіційні сертифікати від європейського закладу освіти.

Під час навчання АРМА представляло антикорупційну сферу України, адже боротьба з корупцією є ключовою вимогою для вступу України до ЄС.

Представники АРМА обмінялися досвідом з прес-секретарями Європарламенту, колегами з інших українських та європейських державних органів, а також експертами в сфері комунікацій та європейської інтеграції.

Участь АРМА в цьому тренінгу з євроінтеграції є важливим кроком у підвищенні спроможності Нацагентства ефективно комунікувати свою роль у боротьбі з корупцією та управлінні арештованими активами в контексті наближення України до Європейського Союзу. 

Також участь у навчанні взяли фахівці з Міністерства економіки України, Держкомтелерадіо, Міністерства фінансів України, Міністерства культури та інформаційної політики України, Міністерства юстиції України, Урядового офісу координації європейської та євроатлантичної інтеграції. 

Тренінг проходив у рамках проєкту Natolin4Capacity Building, який фінансується Європейським Союзом.​​​​​​​​​​​​​​​​