Ц
Ц
Ц
A
A
A+

Національне агентство зберегло та повернуло підприємство власнику

16-07-2018

Ухвалою Київського районного суду м. Харкова від 25.06.2018 скасовано арешт активів хлібзаводу №3 у місті Харкові. Відтак, після надходження зазначеної ухвали, Національне агентство у встановлений строк невідкладно повернуло активи їх власнику.

За 3,5 місяці управління підприємством, управитель  забезпечив ефективне управління активами, зберіг їх функціональне призначення та створив додаткові робочі місця. До Державного бюджету України від управління підприємством за цей час надійшло коштів на суму більше 4 млн. грн.

Передання заводу в управління стало відповідальним кроком як для Національного агентства, так і для управителя, адже він має стратегічне значення для міста Харкова. На сьогодні є підстави вважати, що це управління стало прикладом ефективної співпраці бізнесу та держави.

Нагадаємо, що активи хлібзаводу №3 у місті Харкові було передано в управління Національному агентству на підставі ухвали Київського районного суду м.  Харкова у лютому цього року.

Тендерним комітетом Національного агентства за результатами проведеного конкурсу, управителем відібрано ТОВ «Салтівський хлібзавод». Відповідний договір управління було укладено 16.03.2018 р.