Ц
Ц
Ц
A
A
A+

Олена Дума прочитала лекцію для курсантів слідчого факультету Львівського державного університету внутрішніх справ.

23-02-2024

Очільниця АРМА  розповіла про роботу Національного Агентства з розшуку та менеджменту активів, його специфіку, взаємодію з правоохоронними органами та поділилася прикладами успішних кейсів.

“АРМА - унікальний орган, який  взаємодіє з державними та правоохоронними  органами влади, має можливість отримувати інформацію, а відтак  розшукувати та виявляти  активи зрадників та колаборантів як в Україні, так і за кордоном” - сказала Олена Дума.

Голова АРМА  повідомила, що Нацагентство та Львівський державний  університет  внутрішніх справ підписали Меморандум про співпрацю, який передбачає запровадження нової дисципліни про Національне агентство, саме на базі ЛьвДУВС. 

АРМА  активно  впроваджує нові методики навчання та підвищення кваліфікації своїх працівників для більш ефективної роботи з розшуку та управління активами набутими корупційним шляхом. Адже в сучасних реаліях, не тільки фахівцям,  а й  учням та  студентам необхідна нова дисципліна про АРМА та антикорупційні органи.

Нагадаємо, що АРМА спільно з  Департаментом кіберполіції Національної поліції України вже  працюють над появою нової спеціальності - "цифровий детектив", що буде введена у вищих навчальних закладах України.