Ц
Ц
Ц
A
A
A+

Олена Дума провела зустріч з Послом Ізраїлю: нас обʼєднує історія, народи, прагнення Миру

26-09-2024

Наслідки агресії, взаємна підтримка, післявоєнне відновлення та перспективи взаємодії між агентствами України та Ізраїлю - ці питання обговорили Голова Агентства з розшуку та менеджменту активів (АРМА) Олена Дума та Надзвичайний і Повноважний Посол Держави Ізраїль в Україні Міхаель Бродський під час робочої зустрічі.

У ході зустрічі сторони обмінялися думками щодо актуальних питань двосторонніх відносин. Олена Дума зазначила: "Ця зустріч – підтвердження того, що наші народи і країни разом. У нас спільний біль, але й спільна сила протистояти викликам. Українські громадяни, які перебувають в Ізраїлі, завжди знають, що вони захищені. Водночас Україна цінує кожного громадянина Ізраїлю та готова надати необхідну підтримку".

Голова АРМА поінформувала про діяльність та досягнення агентства, окресливши можливості взаємодії в межах компетенції АРМА. "Ми прагнемо підписати міжнародну угоду з відповідним агентством Ізраїлю для посилення нашої співпраці. Це дозволить нам ефективніше разом протидіяти міжнародній злочинності та корупції", – підкреслила Олена Дума.

Обговорення перспектив міжнародної співпраці стало ключовою темою зустрічі. Представники обох сторін висловили готовність до поглиблення взаємодії та обміну кращими практиками у сфері управління активами.

Заступник Голови АРМА Грігол Катамадзе зазначив: "АРМА активізує співробітництво з країнами-партнерами, зокрема щодо прямих контактів між компетентними органами Ізраїлю та АРМА для подальшої співпраці".

Ця зустріч є важливим етапом у розвитку відносин між Україною та Ізраїлем, демонструючи готовність до конструктивної взаємодії в умовах спільних викликів.