Ц
Ц
Ц
A
A
A+

Підписано Меморандум про співпрацю та обмін інформацією між Національним агентством та Національним антикорупційним бюро України

03-08-2017

1 серпня 2017 року Національним агентством України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів та Національним антикорупційним бюро України підписано Меморандум про співпрацю та обмін інформацією.

Реалізація цього документу сприятиме розвитку співпраці сторін у сфері запобігання та протидії корупції з урахуванням повноважень та компетенції відомств.

Положення Меморандуму спрямовані на реалізацію інформаційно-аналітичної діяльності, обмін інформацією, необхідною для недопущення, виявлення і припинення кримінальних корупційних діянь та інших правопорушень, пов’язаних з корупцією.

Також у рамках співпраці Національне агентство та Національне бюро домовилися про проведення консультацій, робочих зустрічей, навчальних заходів, програм стажування з метою обміну досвідом і налагодження ефективної системи виявлення, розшуку активів, одержаних внаслідок кримінальних корупційних правопорушень та інших злочинних діянь.