Ц
Ц
Ц
A
A
A+

Представники АРМА взяли участь у засіданні комісії КМДА

13-03-2019

12 березня 2019 року начальник Юридичного управління А.Потьомкін та начальник Управління менеджменту активів В.Різник взяли участь у засіданні Комісії з вирішення проблемних питань по об’єктах незавершеного будівництва КМДА. 
Як повідомлялося раніше, ухвалою слідчого судді Печерського районного суду м. Києва було передано в управління АРМА 12 житлових комплексів, які включають 25 житлових будинків (різної стадії незавершеного будівництва). 
Засідання Комісії було присвячено обговоренню питань, що стосуються ЖК «Східна Брама» (6 житлових будинків) та прийняття ухвали слідчого судді про передачу в управління АРМА цих завершених та незавершених будівництвом об’єктів.
Уповноважені особи АРМА в ході засідання повідомили про те, що наразі готується офіційний прес-брифінг Голови АРМА, на якому буде оприлюднено концептуальні засади, на яких АРМА сприятиме роботі Комісії з вирішення проблемних питань по об’єктах незавершеного будівництва КМДА.
Крім того, представники Агентства наголосили на тому, що АРМА за жодних обставин не вчинятиме дій та не прийматиме рішень, спрямованих на виселення людей з квартир чи припинення будівельних робіт, спрямованих на завершення будівництва житлових будинків.
Приймаючи рішення та вчиняючи дії, АРМА передусім буде керуватися інтересами людей (інвесторів) та обов’язково їх узгоджувати з Комісією з вирішення проблемних питань по об’єктах незавершеного будівництва КМДА, повідомили в ході засідання представники Агентства.