Ц
Ц
Ц
A
A
A+

Приватний будинок з кінотеатром, квартири та земельні ділянки в Київській області: АРМА оголошує конкурси на арештоване майно олігарха Фукса

11-09-2024

Агентство з розшуку та менеджменту активів (АРМА) оголошує конкурси на відбір оцінювачів та управителів для арештованих активів бізнесмена Павла Фукса. Раніше, ухвалою Галицького районного суду м. Львова ці активи було арештовано та передано в управління АРМА. 

Серед майна - елітний житловий будинок та шість земельних ділянок на березі р. Дніпро у смт. Козин, Обухівського району Київської області. Також корпоративні права компаній, що належать Фуксу: ТОВ «КУА «ЕФ СІ АЙ ПАРТНЕРС» (100%), АТ «ЗНВКІФ «КИЇВСЬКИЙ» (100%) та «ІНТЕРСТРОЙ ГРУП» (62%).

У середині приватного будинку розміщено вартісні та якісні меблі, побутову техніку, облаштовано кінотеатр, тренажерну залу та масажний салон. А земельні ділянки знаходяться на березі р. Дніпро серед елітної приватної забудови та можуть використовуватись для різних задач: від ведення сільського господарства та садівництва до будівництва.

Кожен бажаючий, крім представників держави агресора, можуть взяти участь у конкурсах на відбір оцінювача  та управителя цими активами. Після проведення незалежної оцінки по кожному з цих активів та обрання управителів, це майно почне працювати на благо держави, приносячи значні кошти до Державного бюджету України.