Ц
Ц
Ц
A
A
A+

Санаторій "Квітка Полонини" на Закарпатті чекає на управителя: АРМА оголошує конкурс на Prozorro

08-08-2024

Агентство з розшуку та менеджменту активів (АРМА) оголошує конкурс на відбір управителя для санаторію "Квітка Полонини", розташованого в селі Солочин Свалявського району Закарпатської області.Тендер вже відкритий для пропозицій на Prozorro.

Цей об’єкт нерухомого майна передано в управління АРМА на підставі ухвали слідчого судді Печерського районного суду м. Києва від 3 квітня 2023 року № 757/12536/23-к. Згідно зі Звітом про оцінку майна ринкова вартість активів становить 26 659 092,00 грн. 

Санаторій "Квітка Полонини" включає в себе різні об'єкти нерухомості: адміністративно-побутовий корпус, клуб-їдальню загальною площею 1185 кв.м., спальний корпус площею 3020,6 кв.м., овочесховище, ЗТП, склад площею 505,2 кв.м., пошту, житловий будинок, котельню площею 217,2 кв.м., бювет, цех площею 414,3 кв.м., очисні споруди, насосну, огорожу та доріжку.

АРМА запрошує всіх бажаючих взяти участь у конкурсі та позмагатися за можливість управління цим об'єктом. Це чудова можливість для тих, хто хоче реалізувати свої управлінські здібності та внести свій вклад у розвиток курортної інфраструктури Закарпаття.

Раніше АРМА вже оголошувало конкурс на відбір управителя для цього санаторію. Однак через рішення Антимонопольного комітету України участь фіналіста конкурсу була відхилена. Також було отримано офіційну інформацію від правоохоронних органів про зв’язок претендента з власниками активу. Через це Агентством було прийнято рішення про проведення повторного конкурсу. Наголошуємо, що особи, пов'язані з власниками активу, не можуть брати участь у конкурсі з відбору управителя.