Ц
Ц
Ц
A
A
A+

Участь у засіданні Підгрупи з питань управління активами Платформи установ з повернення активів держав-членів ЄС

30-11-2018

27 листопада у м. Брюссель відбулося 7-ме засідання Підгрупи з питань управління активами Платформи установ з повернення активів держав-членів Європейського Союзу, у якому від імені АРМА взяли участь Людмила Сугак - начальник Міжнародного управління та Віталій Різник – начальник Управління з питань управління активами.

Презентуючи законодавчі та організаційні засади управління активами, представники АРМА наголосили на зацікавленості України в подальшому міжнародному співробітництві в рамках діяльності Платформи установ держав-членів ЄС з питань повернення активів та Підгрупи з питань управління активами.

У ході засідання Підгрупи її учасники обмінялися досвідом та ознайомилися з кращими практиками у сфері управління активами, розглянули питання щодо баз даних з управління активами в ЄС, встановлення нових структур з питань управління активами в ЄС, управління транскордонними активами, ознайомилися з Дослідженням про стан імплементації Директиви ЄС від 03 квітня 2014 року 2014/42/EU про арешт та конфіскацію предметів злочинної діяльності та доходів від неї, розглянули практичні справи з управління активами, питання повторного використання конфіскованих активів у суспільних та соціальних цілях, а також розробили низку рекомендацій стосовно ефективного розвитку функції управління активами та обговорили плани подальшої співпраці.

 

Засідання Підгрупи з питань управління активами є щорічним заходом.

Підгрупа створена Платформою установ з повернення активів держав-членів Європейського Союзу з метою просування кращих практик у сфері управління активами.