Ц
Ц
Ц
A
A
A+

Управитель арештованих АЗС відкрив першу станцію у Херсоні

17-01-2023

У звільненому Херсоні «Група Нафтогаз» відкрила першу автозаправну станцію U.GO на базі переданої в управління АРМА арештованої мережі «Глуско».

У групі компаній повідомили, що відкрили першу херсонську АЗС під новим брендом, як тільки дозволила безпекова ситуація у деокупованому місті.

Нагадаємо, у травні минулого року уряд прийняв пропозицію АРМА щодо передачі в управління за особливою процедурою низки арештованих активів мережі АЗС «Глуско». Йдеться про понад 200 автозаправних комплексів та об’єктів нерухомості, які належать 31 юридичній особі, зокрема «Глуско рітейл» та дочірнім компаніям.

Завдяки ефективному управлінню сьогодні арештоване майно приносить користь енергоринку та забезпечує потреби споживачів у пальному. Наразі мережа автозаправних станцій працює під новим брендом «U.Go» та постійно розширює перелік діючих АЗС на території різних регіонів України.

Як повідомлялося раніше, у листопаді минулого року керівник АРМА Дмитро Жоравович відвідав  один із арештованих об’єктів відомої в Україні мережі автозаправних станцій, яку АРМА передало в управління державній компанії під час повномасштабної війни.