Ц
Ц
Ц
A
A
A+

Управитель арештованої мережі «Глуско» відкрив вже понад 70 АЗС під новим брендом

26-04-2023

За підсумками діяльності у минулому місяці поточного року, управитель арештованої мережі «Глуско» - ТОВ «Нафтогаз Ойл Трейдинг» - відновив роботу 71 автозаправної станції під брендом «U.GO».

Крім того, станом на кінець I-го кварталу 2023 року управитель перерахував до Державного бюджету перші надходження від управління активом у розмірі 378 тисяч гривень. Це 75% загального доходу, отриманого компанією в березні від господарського використання арештованого майна.

Водночас витрати управителя на збереження активу за минулий місяць склали 2,5 мільйона гривень. Диспропорція між доходами та витратами на початковому етапі управління спричинена необхідністю значних інвестицій у відновлення роботи АЗС у багатьох регіонах України, в тому числі на деокупованих територіях.

Нагадаємо, у травні минулого року уряд прийняв пропозицію АРМА щодо передачі в управління за особливою процедурою низки арештованих активів мережі АЗС «Глуско». Йдеться про понад 200 автозаправних комплексів та об’єктів нерухомості, які належать 31 юридичній особі, зокрема «Глуско рітейл» та дочірнім компаніям.