Ц
Ц
Ц
A
A
A+

Уряд затвердив Положення про Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів

12-07-2018

Кабінет Міністрів України затвердив Положення про Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів. Відповідну постанову ухвалено 11 липня на засіданні Уряду.

Документ закріплює статус органу, визначає його основні завдання, функції, повноваження, права, повноваження Голови Національного агентства. Також визначено засади взаємодії з органами досудового розслідування, прокуратури та суду, іншими органами та організаціями, в тому числі міжнародними з питань виявлення, розшуку активів, на які може бути накладено арешт у кримінальному провадженні та управління активами, на які накладено арешт або конфісковано у кримінальному провадженні, а також активами, на які накладено арешт або які підлягають стягненню в дохід держави в позовному провадженні у справах про визнання необґрунтованими активів та їх витребування, тощо.

Постанова Уряду набуде чинності з дня опублікування.