Ц
Ц
Ц
A
A
A+

Уряд затвердив Порядок здійснення контролю за ефективністю управління активами

11-05-2018

Кабінет Міністрів України затвердив Порядок здійснення контролю за ефективністю управління активами. Відповідну постанову, яку підготувало Національне агентство, ухвалено 10 травня на засіданні Уряду.

Документ визначає механізм здійснення Національним агентством контролю за ефективністю управління активами. Метою здійснення контролю є визначення досягнутих результатів управління активом і співвідношення їх з очікуваними результатами такого управління відповідно до умов договору про управління активом.

Відповідно до вимог частини першої статті 22 Закону України «Про Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів» Національне агентство здійснює періодичну, але не рідше одного разу на місяць, перевірку ефективності управління арештованими активами, переданими ним в управління. Управитель зобов’язаний надавати уповноваженим особам Національного агентства доступ до прийнятих в управління активів для огляду, а також до документів щодо управління такими активами та їх використання.

Постанова Уряду набуде  чинності з дня опублікування.