Ц
Ц
Ц
A
A
A+

Відбулося засідання нового складу Громадської ради при АРМА

02-02-2022

Сьогодні новообрані члени Громадської ради при АРМА провели установче засідання за участю керівництва Нацагентства.

Під час вітального слова т.в.о. Голови АРМА Дмитро Жоравович подякував представникам громадськості за виявлену увагу до роботи Агентства та наголосив, що розраховує на відкриту і конструктивну співпрацю з членами Громадської ради.

«АРМА повністю відкрите до змістовного діалогу з громадянським суспільством. Ми розраховуємо на об’єктивність і фаховість ваших оцінок та сподіваємось, що завдяки пильності і проактивності нового складу Громадської ради АРМА стане кращим, посиливши свій інституційний потенціал» - зазначив керівник відомства.

Під час засідання було обрано голову, заступника голови та секретаря органу.

Головою Громадської ради при АРМА стала Юлія Трестер, делегована громадською організацією «Рада Мирних ініціатив», заступником Голови Громадської ради обрали Ігоря Чобітька, якого рекомендувала ГО «Об’єднання адвокатів Харківська обласна колегія адвокатів». Водночас секретарем дорадчого органу обрано Дмитра Громакова.

Голова Громадської ради Юлія Трестер зазначила, що докладе усіх можливих зусиль для вдосконалення громадського контролю за діяльністю АРМА та ефективної комунікації між громадськістю та Національним агентством.

Члени Громадської ради обговорили підготовку плану своєї роботи, котрий має бути погоджено вже до кінця лютого. Серед інших порушених питань – участь представників Громради в засіданнях міжвідомчої комісії з питань реалізації активів та конкурсної комісії на заміщення вакантних посад державних службовців у АРМА.

Нагадуємо, що Громадська рада при АРМА була сформована за результатами відкритого рейтингового онлайн-голосування, з підсумками якого можна ознайомитись тут. Строк повноважень Громадської ради – 2 роки.