Ц
Ц
Ц
A
A
A+

Визначено перші 10 компаній, які можуть здійснювати управління активами, на які накладено арешт у кримінальному провадженні

23-10-2017

На початку вересня 2017 року Національним агентством було розпочато відбір осіб, які можуть надавати послуги управління активами, на які накладено арешт у кримінальному провадженні.

14 вересня з метою дослідження кон’юнктури ринку Тендерним комітетом Національного агентства було запропоновано усім хто бажає взяти участь у відборі осіб, які можуть надавати послуги управління зазначеними активами, надати відомству: заяву про згоду взяти участь у відборі осіб (встановленого зразка); інформацію, документи, матеріали та відомості, які свідчать про відповідність загальним кваліфікаційним характеристикам; копії документів (за переліком); презентацію підприємства, в якій зазначити пріоритетні напрями роботи, головні здобутки та досягання, переваги на відповідних ринках (у довільній формі) .

«На сьогодні вже більше 10 осіб підтвердило зацікавленість та прийняло участь у відповідному відборі.  За результатами аналізу інформації та документів, Тендерним комітетом Національного агентства розпочато складання переліку осіб, які можуть надавати послуги управління активами, на які накладено арешт у кримінальному провадженні», - повідомила начальник Управління з питань управління активами Олена Галігузова.

Серед них є компанії, які є офіційними представниками в Україні міжнародних компаній з багаторічним досвідом у сфері управління нерухомістю. Портфоліо об’єктів в управлінні однієї з компаній налічує більше 500 000 кв.м. у різних секторах нерухомості, в тому числі офісної, складської та промислової. Ще одна компанія являється  частиною міжнародної компанії з досвідом управління та експлуатації нерухомістю в Європі більше 80 років. Також є компанія-лідер з управління торгівельною нерухомістю, яка приймала участь у відкритті понад 100 торгівельних центрів в багатьох регіонах України. Крім того, провідна транспортна-експедиторська компанія, частка якої в загальному обсязі залізних перевезень в Україні становить 20%,  також підтвердила зацікавленість та прийняла участь у відповідному відборі. Ще одна транспортно-експедиторська компанія надає комплексні послуги з логістики та вантажних перевезень ключовим гравцям сільськогосподарського ринку України майже 20 років.

«За результатами відбору до переліку було включено 10 компаній, які мають передумови, можливості та потенціал управляти наступними видами активів: офісна нерухомість, житлова нерухомість, торгівельна нерухомість, складська нерухомість, багатофункціональна нерухомість, земельні ділянки на різних стадіях реалізації проекту, залізничний транспорт»,  - зазначила начальник Управління.

Нижче наводимо Перелік осіб, які можуть надавати послуги управління активами, на які накладено арешт у кримінальному провадженні.

 

 

Перелік осіб, які можуть надавати послуги управління активами, на які накладено арешт у кримінальному провадженні:

 

  1. ТОВ «Ю.ТІ.ДЖИ»: код ЄДРЮОФОПГР – 37772466, види активів: земельні ділянки на різних стадіях реалізації проекту, офісна нерухомість, торгівельна нерухомість, багатофункціональні комплекси.
  2. ТОВ «Рустлер Нерухомість Сервіс»: код ЄДРЮОФОПГР – 35670292, види активів: офісна нерухомість, торгівельна нерухомість, багатофункціональні комплекси.
  3. ТОВ «КОЛЛІЄРЗ ІНТЕРНЕШНЛ»: код ЄДРЮОФОПГР – 32956569, види активів: офісна нерухомість, торгівельна нерухомість, багатофункціональні комплекси.
  4. ТОВ «БІЗНЕС-ЦЕНТР "НАВІГАТОР»: код ЄДРЮОФОПГР – 35121843, види активів: офісна нерухомість, житлова нерухомість, торгівельна нерухомість, складська нерухомість.
  5. ТОВ «ЛОРЕТО ГРУП»: код ЄДРЮОФОПГР – 36381535, види активів: офісна нерухомість, торгівельна нерухомість, складська нерухомість.
  6. ТОВ «ДІ СІ ЕЙЧ ІНФРАСТРАКЧЕ ЕНД РІЕЛ ІСТЕЙТ»: код ЄДРЮОФОПГР – 38736738, види активів: офісна нерухомість, торгівельна нерухомість, багатофункціональні комплекси.
  7. ТОВ «БУДІНВЕСТ-ДК»: код ЄДРЮОФОПГР – 37797889, види активів: офісна нерухомість, житлова нерухомість.
  8. ПрАТ «Укртранслізинг»: код ЄДРЮОФОПГР – 30674235, види активів: залізничний транспорт.
  9. ТОВ «МЕТІНВЕСТ-ШИППІНГ»: код ЄДРЮОФОПГР – 31158623, види активів: залізничний транспорт.
  10. ТОВ «УКРТРАНСЦЕНТР»: код ЄДРЮОФОПГР – 39327690, види активів: залізничний транспорт.