Ц
Ц
Ц
A
A
A+

АРМА пише сучасну історію. Це переломний історичний момент - яхта медведчука буде реалізована! Кошти – поповнять бюджет України

23-04-2024

Конкурс з реалізації яхти скандально-відомого проросійського політика віктора медведчука, зрадника і колаборанта України, організований Агентством з розшуку та менеджменту активів (АРМА), викликав неабиякий інтерес як в Україні, так і за кордоном. 10 місяців невпинної роботи усієї команди АРМА на чолі з Оленою Думою дали свої результати і сьогодні відбулась знакова подія - визначено переможця, який реалізовуватиме люксову 92-метрову яхту "Royal Romance".

Продаж яхти медведчука має не лише символічне значення, оскільки може стати першим поштовхом і демонстрацією для усієї спільноти, що активи  зрадників України, будуть працювати на благо Украіни.

Ця подія також надсилає чіткий сигнал олігархам та корумпованим чиновникам, що їхні незаконні активи будуть виявлені, арештовані та реалізовані на користь українського народу. Тим самим ми відкриваємо нову еру прозорості та підзвітності в Україні, де верховенство права стає все більш реальним.

Зазначений прецедент також може надихнути інші країни на вжиття заходів щодо конфіскації активів у корумпованих осіб, незалежно від того, де вони знаходяться.

АРМА пише сучасну історію і  демонструє рішучість України у боротьбі з корупцією та відстоюванні принципів справедливості.

Очікуємо, що виставлення на реалізацію яхти медведчука, стане потужним стимулом для подальших антикорупційних реформ в Україні та за її межами.

Нагадаємо, за результатами роботи Конкурсної комісії з відбору юридичної особи, яка здійснюватиме реалізацію (реалізатора) арештованої яхти медведчука 23 квітня було обрано переможця – аукціонний дім Troostwijk Auctions (Нідерланди).