Ц
Ц
Ц
A
A
A+

АРМА продовжує огляд ТРЦ Гулівер: власник активу нехтує ухвалою суду. АРМА фіксує

31-07-2024

Агентство з розшуку та менеджменту активів (АРМА) продовжує огляд арештованого ТРЦ Gulliver, який рішенням суду було передано в управління Агентства. Під час огляду приміщень офісного центру, сьогодні,  31 липня, зафіксовано протидію та невиконання ухвал суду з боку представників компанії-власника активу ТОВ «Три О», які перешкоджали законній діяльності АРМА.

У відповідь на це Уповноважена особа Національного агентства винесла Припис про усунення порушень вимог законодавства представнику компанії «Три О». 

Припис Національного агентства є обов'язковим для виконання протягом трьох днів з моменту його винесення. 

Крім того, Агентством вже внесено заяву про кримінальне правопорушення щодо протидії законним вимогам АРМА до Національної поліції України.

АРМА наголошує, що невиконання рішень суду матиме юридичні наслідки. 

Агентство також звернулось до правоохоронних органів, які здійснюють розслідування  кримінального провадження для вжиття відповідних заходів реагування.

АРМА продовжить свою діяльність щодо управління арештованими активами згідно з чинними рішеннями суду. АРМА готове залучити всі необхідні правоохоронні органи для забезпечення законності. Агентство діє виключно в межах своїх повноважень та наполягає на дотриманні законодавства всіма сторонами процесу.​​​​​​​​​​​​​​​​

Нагадаємо, раніше АРМА оголосило конкурс на відбір оцінювача ТРЦ Gulliver.