Ц
Ц
Ц
A
A
A+

Керівництво АРМА та Ради бізнес-омбудсмена домовились про взаємодію

08-12-2023

Під час зустрічі, що відбулась у п’ятницю 8 грудня, керівництво АРМА та Ради бізнес-омбудсмена домовились про взаємодію з нагальних питань, пов’язаних зі сферою компетенції АРМА.

Агентство з розшуку та менеджменту активів представляли Голова Національного агентства Олена Дума та заступник Голови АРМА з європейської інтеграції, Надзвичайний і Повноважний Посол Грігол Катамадзе. Раду бізнес-омбудсмена - бізнес-омбудсмен Роман Ващук та його заступниця Тетяна Коротка.

Керівництво Агентства розповіли Роману Ващуку й Тетяні Короткій про основні напрями роботи АРМА, ознайомили з актуальними досягненнями державного органу та проінформували  про  перспективні вектори співпраці. 

Агентство вважає своїм пріоритетом захист майнових прав та інтересів суб’єктів підприємницької діяльності, які в свою чергу не повинні протирічити інтересам української держави”, - відзначила Голова Агентства.

Також під час зустрічі сторони обговорили резонансні кейси, які вимагають синергії зусиль державних органів та приватних компаній й у сукупності мають суттєве значення у відносинах “бізнес-влада”. Наприклад, ситуацію з можливим відключенням від постачання електроенергії арештованого Овруцького щебеневого заводу та вірогідне припинення газопостачання до села Китченківка (Харківської обл.) через призупинення діяльності компанії “Укрнафтобуріння”.

Наприкінці зустрічі сторони домовились продовжити діалог для забезпечення економічної стійкості України.