Ц
Ц
Ц
A
A
A+

Заводи, спортивна база, квартири та житловий будинок: АРМА оголошує конкурси на арештоване майно медведчука та інші активи

16-08-2024

Агентство з розшуку та менеджменту активів (АРМА) продовжує забезпечувати максимальну вигоду державі за рахунок реалізації та ефективного управління майном державного зрадника віктора медведчука. АРМА оголошує конкурси на відбір оцінювачів та управителів для трьох заводів у Львівській області та у столиці, спортивної бази в Київській області, трьох квартир та житлового будинку в Києві, які належали держзраднику. 

На сайті Нацагентства вже оголошені конкурси щодо: 

Кожен бажаючий, крім представників держави агресора, можуть взяти участь у конкурсах на відбір оцінювача  та управителя цими активами. Після проведення незалежної оцінки по кожному з цих активів та обрання управителів, це майно почне працювати на благо держави, приносячи значні кошти до Державного бюджету України.

Користь державі вже приносять й інші арештовані активи держзрадника, які були передані до АРМА. Зокрема, завдяки ефективному управлінню Нацагентством нафтопродуктопроводу «Самара-Західний напрямок» держбюджет отримав більше 25 млн грн. А передане в управління АРМА АЗС Glusco за 8 місяців 2024 року забезпечило надходження більше 50 млн грн. Також АРМА вже реалізувало автотранспорт віктора медведчука на майже 3 млн грн. Нацагентство вже отримало незалежну оцінку щодо 20 колекційних наручних годинників віктора медведчука. Оцінені в 10,6 млн грн годинники незабаром будуть реалізовані через онлайн-аукціон. Агентство також найближчим часом очікує на результат оцінки 136 картин держзрадника.

Крім того, Нацагентство вже оголосило конкурси й по іншим не менш значущим активам інших власників, які не пов'язані з медведчуком, зокрема:

Команда АРМА постійно проводить інвентаризацію, огляди, забезпечує проведення незалежної оцінки активів, щоби успішно реалізовані або передані в управління активи принесли максимальну користь Державі.